1740297.jpg

Varhainen aamu TMa talolla... Ensimmäiset tytöt heräilevät ja herättelevät heitä. Tosin, tyttöjä herättää myös se, että...

1740305.jpg

...kylpyhuoneesta kuuluu itkua. Marilyn ja Lola menivät katsomaan mistä oli kyse. "Hei, kuka siellä?" Marilyn huhuili unen pöpperössä. "Sniif, nyyh, minä täällä! Aisha..." kuului itkuinen vastaus. "Voinko tulla sisään?" Marilyn kysyi. Vessan lukko aukesi ja Marilyn astui sisään.

1740332.jpg

"Mitä nyt on tapahtunut?" Marilyn kysyi. "Isosiskoni" Aisha niiskaisi. "Isosiskoni Meggie... Riitelin hänen kanssaan vähän ennen lähtöäni tänne ja hän lähti pois kotoa. Sain äskettäin tietää, että hän on kuollut autoonnettomuudessa!" Marilyn ja Aisha halasivat ja Marilyn talutti Aishan olohuoneeseen, jossa muutkin tytöt lohduttivat häntä.

1740342.jpg

Myöhemmin päivällä, Misha käveli lounaan jälkeen kohti huonettaan, kun hän kuuli äänen Sophien huoneesta. "Se inhottava Misha, oli typerää luottaa häneen!" Sophie puhui yksinään. "Pärjään täydellisesti yksinäni, sitä paitsi onhan minulla esimerkiksi tämä ihana, onnen mekkoni! Sitä en kyllä lainaa kenellekkään!" Vai niin, Misha ajatteli. Hyvä tietää, että hänellä on jotain noin rakasta.. hih, tästä tulee hauskaa!

1740363.jpg

Misha ei huomannut, että Caroline oli kävellyt hänen taakseen. "Misha, mitä ihmettä sinä täällä teet?" hän kysyi. "Eikö ollutkin kamalaa, se Aishan juttu?" Misha oli hämillään ja kuuli, kuinka Sophien huoneen ovi paukahti kiinni. "Öhöm, tuota... Joo niin..." "Oletko muuten taas aikeissa tehdä jotain pahaa?" Caroline kysyi. "Lopettaisit jo sellaiset ja..." Silloin Misha kiivastui. "Mikä sinä olet minua neuvommaan? Teen niinkuin itse parhaaksi katson!" Ja käveli vihaisena pois.

1741501.jpg

Myöhemmin tytöillä oli viikkotehtävä. Tällä kertaa oli kävelyn opettelemista ja sitten pienehkö muotinäytös. Mallikävelyä tytöille opetti Michelle (kuvassa), joka oli Lea-mallitoimiston virallinen kävelyopettaja. "Hauska nähdä teitä, tytöt" Michelle tervehti. "Kuten ehkä jo tiedättekin, voittajasta tulee Lea-mallitoimiston malli, mutta Lealla on paljon muotinäytöksiä ympäri maailmaa, joten mikäli ette loista lavalla, ette loista Lealla. Siispä tänään opettelette muotinäytös- tai mallikävelyn salat".

"Jännää" Marilyn sanoi. "En oikein tiedä, osaanko tämän..." "Älä huoli, kyllä sinä pärjäät!" Lola lohdutti lempeästi ja tytöt halasivat.

1741510.jpg

1741510.jpg

Tytöt kävelivät ihan hyvin, mutta Michelle huomasi, että Serina käveli kaikkein parhaiten ja Marilynin kävely oli todella huonoa. Kun Jillin vuoro tuli, hän käveli aluksi hyvin, kunnes kompastui kenkiinsä ja kaatui nilkkansa päälle, pudoten lavalta kokonaan!

"Aih, sattuu!" Jill nyyhkäisi. "Hän on varmaan nyrjäyttänyt nilkkansa!" Dionne sanoi huolissaan kun Michelle kiiruhti soittamaan ambulanssia.

Koko loppu viikon ajan Jill oli sitten sairaalassa tutkittavana....

1741542.jpg

Kuvausten aihe oli tänään "futuristinen ja moderni harmaa." Tässä on Seinan kuva, joka oli joukon paras. "Onneksi olkoon!" Dionne kehui, kun tytöt tulivat tuomareiden huoneeseen. "Sinulla on kaikkein onnistunein kuva, tosiaan!" Tämän kertainen vieras tuomari oli Michelle. "Voitit myös kävely tehtävän, ja saat palkinnoksi Lea-vaatemalliston vaatteita ja suosittelu kirjoitukseni omaan mallikansioosi." "Kiitos" Serina vastasi tyynesti, mutta onnelisesti.

1741560.jpg

Pudotus uhalla olivat Marilyn ja Sophie. "Marilyn" Dionne aloitti. "Kävelysi oli suoraan sanottuna surkeaa. Välillä heiluit joka suuntaan ja välillä olit jäykkä, kuin olisit kiveä! Sophie. Sinun kuvasi oli tällä kertaa joukon huonoin. Ilmeesi ja asentosi olivat kuin eri ihmisten! Olen myös saanut huonoa palautetta asenteestasi..." Sophie vilkaisi vihaisesti Mishaa, joka vain hymyili.

"Olen kuitenkin varma päätöksestäni. Putoaja on tällä kertaaa...............

.......................

..............

............

...............

..................

..................

.....................

..................

...................

...................

................

................

te molemmat." Tytöt tuijottivat Dionnea ihmeissään ja Marilyn meni halaamaan ystäviään. Sophie vilkaisi Mishaa, joka vain haukotteli välinpitämättömänänä ja sitten Sophie lähti. "Hyvästi ja kiitos tästä mahdollisuudesta" Marilyn sanoi kyyneleet silmissä.

Marilynin loppusanat: "Oli pelottavaa seistä siinä, kaikkien katsottavana, mutta ainakin pääsen nyt kotiin ja näen poikaystäväni ja perheeni... Oli tosin kummallista, että kaksi pudotettiin. Erityiset terveiset annan Aishalle, ja toivon, että hän pärjää siitäkin huolimatta, mitä on tapahtunut!"

Sophien loppusanat: "He pudottivat minut, koska olen paras. He pelkäsivät, että kisasta tulisi liian yksitoikkoinen, koska minä voitan kokoajan, niin sen täytyy olla. Kuitenkin, että pudottaa nyt kaksi... No, ei siltä mallitoimistolta ole muutenkaan mitään tähtiä tullut... Ainahan voin etsiä töitä muualta!"