HUOM: KYLLÄ, ihot ovat väritetty, ANTEEKSI kuvien rumuudesta! :P

EI KOPIOINTIA TAI MATKIMISTA!!!!!!! EN KOPIOINUT KETÄÄN, KEKSIN KAIKEN ITSE!!!!!!!!!

Kilpailijat: (vasemmalta)

1430344.jpg

Aisha, Lucie, Caroline, Jill, Misha.

1430300.jpg

Angelica, Sophie, Serina, Marilyn ja Lola (espanjasta).

Tuomari:

1430349.jpg

Dionne (tiedän, näyttää lapselliselta! x((()

JAKSO ALKAA:

1430420.jpg

Caroline ja Serina istuivat talossa ja keskustelivat. "Tuntuu aika kummalliselta olla täällä, kaikkien näiden tyttöjen joukossa! Tuntuu, kui nen olisi yksi heistä..." Caroline sanoi allapäin. "Tiedätkö mitä?" Serina sanoi. "Sinun ei tarvitse olla yksi heistä, vaan oma itsesi." Caroline hymyili Serinalle ja sanoi: "Kiitos, Serina! olet todella kiltti!" Serina käänsi katseensa kohti Carolinea ja sanoi vakavmpana: "Muista, ettet ole täällä löytääksesi ystäviä, vaan tulevaisuuttasi varten! Tai no, minä ainakin olen!" Serina nousi ja lähti.

1430449.jpg

Myöhemmin illalla Marilyn odotti vuoroaan puhelinhuoneeseen, kun Misha tuli paikalle. "Hei, etkös sinä ole se Marilyn?" Misha kysyi hiukan ivallisesti. "Kyllä olen" Marilyn vastasi. "Ajattelin vain, että minun täytyy nähdä se tyttö, joka pukeutuu kaikkein lapsellisimmin! Hih hih hii! Angelica oli oikeassa: olet ihan kuin joku kummajainen!" Misha sanoi ja katsoi Marilynin vaatteita pilkallisesti virnistäen. Marilyn luokkaantui Mishan sanoista, ja meni heti puhumaan asiasta Angelican kanssa.

1430481.jpg

Misha kuunteli salaa, kuinka Marilyn ja Angelica puhuivat keskenään. misha suuttui, kun lopulta asia kävi selville, eli Misha oli itse keksinyt koko jutun. "Juuri tämän takia en pidä tästä." Angelica selitti. "Tytöt vain valehtelevat ja koittavat huijaamalla voittaa, se ei ole reilua!" Marilyn hymyili ymmärätävästi. "Olet oikeassa! Varsinkin Misha ja Sophie vaikuttavat ilkeiltä!" Angelica nyökkäsi ja sanoi: "Mutta Lola on todella kiltti! Hän kertoi minulle, että Mishasta ja Sophiesta on tullut ystäviä."

Pian oli kuvausten aika. Aiheena olivat keijut. Tässä pari kuvaa:

1434746.jpg

Dionnen huomio: Kuva on todella kaunis ja asento on hyvä. Kasvot vaikuttavat kuitenkin vähän elottomilta...

Sitten pudotukseen! O___o:

1434759.jpg

Pudotusuhalla olivat Angelica ja Jill. "Angelica, olet todella kaunis, mutta poseerauksesi olivat todella huonoja, etkä ollut monipuolinen kuvattva. Jill: Kuvasi olivat kauniita, mutta ryhtisi oli huono, etkä ymmärtänyt ohjeita, joita kuvaaja sinulle antoi." Dionne sanoi.

..............

...............

..................

.................

.................

.................

...............

................

.............

"Jill, olet yhä mukana".

Angelican kommentti: "Olen iloinen, kun pääsen taas kotiin. Olen tietysti myös surullinen, koska putosin. Olisin halunnut jatkaa vielä, mutta en oikeastaan ole varma, onko mallin ura juuri-se-oikea. Minun tulee ikävä Marilyniä, sen verran, kuin häneen viikon aikana tutustuin. Toivon, että hän pärjää minua paremmin ja, että Misha putoaa pian!"

1434788.jpg

Anteeksi, että jakso on näin lyhyt ja ettei tässä ole viikkotehtävää! Seuraava on pidempi ja parempi!