EI MATKIMISTA, KOPIOINTIA TAI VÄITTEITÄ, ETTÄ OLISIN MATKINUT!!! PERUSTUU HUIPPUMALLI HAUSSA (amercias next top model) OHJELMAAN!!!!

1454885.jpg

Talossa alkoi olla erimielisyyksiä, kun Sophie roikkui puhelimessa kaiken aikaa. (joo, tiedän! xD) "Ai, että tahtovatko muut puhua?" Sophie pölisi puhelimeen. "Eivät ne ole mitään sanoneet, tuskin ne haluu... onkohan niil ees kavereita?"

Jill ja Lola keskustelivat Sophien käytöksestä. "Se on niin ärsyttävä!" Jill vaahtosi. "onkohan niillä ees kavereita! Ihan kauhee! Kyl mekin haluttais puhuu, mut se varaa sitä kokoajan!" "niinpä, mut meiän täytyy vaan kestää... Harmi, ettei voinu ottaa omaa kännykkää..."

1454895.jpg

Sillävälin, Aishan ja Angelican (Angelica putosi viimeksi) huoneessa, Aisha istuskeli sängyllä ja mietti. Harmi, että Angie (<- lempini) putosi. Hän oli ainoa, johon oikeasti luotin... Kisa käy askel askeleelta vakavammaksi ja vaikeammaksi. Onkohan minusta tähän? Olenkohan minä ihan väärässä paikassa? Voi Meggie, kumpa edes sinä olisit täällä! Tai kotona odotamassa minua... Miksi sinun piti jättää meidät juuri, kun lähdin tänne... vai oliko se tarkoituksesi?

1454907.jpg

Seuraavana päivänä oli viikkotehtävän vuoro. Tytöt lähetettiin kello 07:00 vaatemerkki Theme team, jossa heitä vastassa oli Dionne. "Hei, tytöt! Toivottavasti pidätte väreistä, sillä tehtävänne on yhdistellä niitä! Tarkennan vähän: Theme Teamin uudessa vaatemallistossa on mitä HULLUIMPIA väri yhdistelmiä, joista suurin osa on neon sävyjä. Tehtävänne on yhdistellä vaatteista - joita löydätte tuolta rekeitlä takanani - mahdollisimman värikäs, muttei mauton, asukokonaisuus, jossa on paljon kaikkea. Valmis? Menoks!"

Kun tytöt penkoivat vaatteita, Misha puhui Sophielle. "Katso näitiä vaatteita! Ihan kamalia! Kuka täysjärkinen näitä pukisi päälleen? Nolottaa mainostaa tällaisia!" Misha vaahtosi. Emme me näitä mainosta, idiootti! Sophie ajatteli, muttei sanonut mitään.

1454924.jpg

Lopulta voittajaksi selvisi Lucie. "Värit ovat hulluja, mutta puvussa on paljon asusteita, joiden yhdistelyssä Lucie onnistui hyvin." Dionne kehui.

1454931.jpg

Viimeinkin, oli kuvausten aika. Aiheena olivat taas värit, sillä jokainen tyttö sai jonkun värin, jota edusti. Kuvissa uutta oli myös se, että ne kuvattiin pareittain. Ylhäällä on Aishan ja Mishan kuva.

1454943.jpg

Myöhemmin, kun Misha oli ollut kuvattavana, Sophie tuli hänen luokseen. "Upea kuva!" Hän kehui teeskennellen. "Mutta Aisha pilasi sen, miksei tässä saanut itse valita pareja?" Misha katsoi Sophieen ja sanoi: "Miedän sävymme olisivat sopineet hyvin yhteen, vaikka ovatkin vastavärejä!" Misha ajatteli juuri päinvastoin, mutta hymyili pirteästi. Sitten hän kuiskasi: "Kuulin muuten, kun Aisha, Caroline ja Marilyn puhuivat jotain tällaista: Misha oli ihan kamala ja ruma." Misha tuijotti Sophieta ihmeissään. "Minä kostan sen heille!"

1454945.jpg (sori, väärä hiusten väri!)

Misha juoksi vihaisesti Aishan ja Carolinen (Marilyn oli kuvattavana Serinan kanssa) ja huusi: "En minä sitä kuvaa pilannut, vaan sinä, senkin kyykäärme!" Aisha nousi ja huusi takaisin: "Mitä ihmettä sinä selität? En ole mikään kyy, senkin rupikonna! En ole sanonut sinusta mitään pahaa, mutta sinä vain syyttelet ja huutelet ympäriinsä, oletko ihan kunnossa?" Misha selitti kiukkuisesti, mitä Sophie oli kertonut. Aisha tuijotti tyrmistyneenä Mishaa ja sanoi: "En ole sanonut mitään tuollaista, minusta sinä olet kaunis!" Caroline nousi, ja sanoi: "Aisha on oikeassa, emme puhuneet sinusta pahaa! Sophie keksi koko jutun!" Misha ei tiennyt, ketä uskoa, joten hän lähti pois paikalta sanomatta mitään.

-ei kuvaa-

Pudotus uhalla olivat tällä kertaa Lucie ja Serina. Putoaja oli...........

...................

.................

.....................

...............

...................

..................

.............

Lucie.

1454959.jpg

Lucien kommentti: "Tiesin, että näin kävisi ennemmin tai myöhemmin, sillä muut tytöt olivat niin taitavia, etten heidän vierellään ollut melkein mitään. Toisaalta, minussa on enemmän persoonallisuutta ja energiaa, kuin esimerkiksi Carolinessa. Tiedän, ettei hän tule pärjäämään pitkälle..."